Välkommen! Meny

Hjärtstartare

Hjärtstartare av hög kvalitet hittar du här. Vi har såväl halvautomatiska hjärtstartare som helautomatiska hjärtstartare.

Varför överlever bara 10-12 % av de som drabbas av hjärtstopp utanför sjukhus i Sverige idag?

Överlevnaden ökar dramatiskt om en hjärtstartare används inom 5 minuter.

Tiden innan en hjärtstartare används är avgörande!

Varje år får cirka 10-15000 människor runt om i Sverige hjärtstopp utanför sjukhus och av dess lyckas vi endast rädda 10-12 %. Detta sker ofta på arbetsplatser, idrottsplatser, varuhus och i hemmen. Det kan drabba vem som helst - oavsett ålder. Snabb och livsuppehållande hjälp är nödvändigt innan ambulansen kommer. Detta i form av rätt utförd hjärt- och lungräddning (HLR) i kombination med att hjärtat återstartas med hjälp av en hjärtstartare. Chansen att överleva ett hjärtstopp ökar med 2-3 gånger om någon i närheten larmar och direkt startar hjärt- och lungräddning (HLR) och en och hjärtstartare används inom 5 minuter.

En klok och sund investering

Därför borde det vara lika självklart att ha en hjärtstartare som en brandsläckare på allmänna platser, företag, föreningar och andra organisationer. Att utrusta ditt företag, organisation eller förening med en hjärtstartare är den sundaste investeringen du kan göra.

HLR-utbildning

TM Utbildning / Medlife.se erbjuder kvalificerade utbildningar i hjärt- och lungräddning med hjärtstartare samt L-ABC. Läs mer om våra HLR-utbildningar och aktuella kursdatum på tmutbildning.se.

Kontakta oss för frågor, bokning eller offert gällande hjärtstartare

0491-44 40 50 eller kundtjanst@medlife.se
TM Utbildning AB / Medlife.se | Sörviksvägen 8 | 572 36 Oskarshamn

Visar 1 till 20 av totalt 47

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

Visar 1 till 20 av totalt 47

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rutnät  Lista 

Fallande ordning